Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Power förnyar morgonshowen

Publicerad: 31 Juli 2002, 10:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Radiostationen Power Hit Radios morgonshow får ny programledare och delvis nytt innehåll. Målet är ytterligare "anpassning till kärnmålgruppen 15-25 år".


Det är programledaren och producenten Mikael "Micke S" Svensson som tar klivet från eftermiddagssändningarna till morgonsändningarna som han ska leda tillsammans med kollegan Marcel Robé.

- Vi har många olika idéer om hur vi ska förnya morgonshowen och vi kommer att testa de idéerna under de närmaste månaderna. Men inriktningen på nöje, musik och tävlingar kommer att finnas kvar, säger programchef Robert Sehlberg.

Vad har ni för lyssnarmål för den nya showen?

- Naturligtvis att ligga kvar eller öka, men vi är inte klara med lyssnarmålen i detalj för det kommande halvåret. Ett övergripande mål är att komma närmare kärnmålgruppen 15-25 år, att vara där lyssnarna är. Nu sponsrar vi exempelvis evenemanget Sommararena 2002 som Fryshuset har på Sergels torg.

Profilen DJ Benji (Benjamin Nilsson, red. anm) sade upp sig från Power Hit Radio i maj. Hur har det påverkat er?

- Det innebar att en stark personlighet som varit länge på stationen slutade. Men det är naturligt att sluta när man hållit på så länge och det betyder nog inte så mycket för stationen.

Den nya morgonshowen drar igång nu på måndag. Sändningstiden är vardagar klockan 6 till 10.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.