Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Posten kvar hos Åkestam Holst

Publicerad: 16 April 2008, 09:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Svenska Posten, som nyligen fusionerades med sin danska motsvarighet, förlänger med reklambyrån Åkestam Holst. I och med det avbryts också Postens pågående reklambyråpitch.


Postens avtal med Åkestam Holst var på väg att löpa ut och företaget var inne i en reklambyråpitch då fusionen offentliggjordes.

- Vi har bestämt att vi avbryter den här pitchen eftersom förutsättningarna har förändrat. Nu ska vi sätta oss ner med Åkestam Holst för att diskutera en förlängning av deras avtal tills vi fått större klarhet i innebörden av bildandet av en ny koncern, säger Per Mossberg, kommunikationsdirektör på Posten.

Hur länge löper det nya avtalet med Åkestam Holst?

- Det är det vi ska diskutera, men vi hoppas få klarhet under hösten vilka effekterna blir av sammangåendet och hur det påverkar reklambyråfrågan.

Förutom Åkestam Holst arbetar Posten sedan tidigare också med bland annat mediebyrån Starcom.

- Nu ska vi titta på hur vi ska jobba i framtiden. Det betyder inte med nödvändighet att vi ska se över alla byråsamarbeten, men reklambyråfrågan är en tung del, säger Per Mossberg.

Martin Schori

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.