Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Posh24-nytt till MTV och Playahead

Publicerad: 26 Augusti 2008, 09:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Sajten Posh24 har inlett samarbete med Playahead och MTV. Ungdomscommunityn och tv-kanalens sajt får kändisnyheter och skvaller från Posh 24 i utbyte mot webbtrafik.


- Vi vill på det här sättet stärka vårt varumärke. Vi får självklart också trafik eftersom de som vill läsa mer kan göra det på vår sajt. Det är ett enkelt samarbete som gynnar båda parter eftersom de får innehåll, säger Christofer Båge, vd på Celeb Media Posh24.

Han vill dock inte berätta exakt hur den ekonomiska uppgörelsen ser ut. Kändisnyheterna syns numera på MVT och Playahead med huvudbild och en teaser med en länk till Posh24.se för att läsa hela texten. Både Playahead och MTV.se har en målgrupp som väl överlappar besökarna på Posh24, enligt Christofer Båge:

- Det är lite rakt i hjärtat och det finns ett intresse hos målgruppen för allt mer kändisnyheter. Vi har alltid de senaste nyheterna och de senaste bilderna.

Samarbetena kom igång i sommar och är ett led i Celeb Media Posh24s strategi att samarbeta med andra sajter.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.