Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Popstars tar programledare från TV4

Publicerad: 18 Juni 2002, 10:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:15

Christine Meltzer, tidigare programledare för TV4s Lattjo lajban, går till Kanal 5 för att leda Popstars.


- Vi har tittat på Christine en längre tid och funderat över möjligheterna att använda henne som programledare om något passande program skulle dyka upp. I våra interna tester får hon mycket bra resultat och med sin ålder och sitt sätt att vara passar Christine perfekt i profilen för Popstars, säger Johan Westman, programchef Kanal 5.

Christine Meltzer har tidigare varit programledare för TV4s dejtingprogram Singel och barnprogrammet Lattjo Lajban. Hon har även varit reporter i När och Fjärran samt medverkat i TV3 som gästskådespelare i barnprogram.

Nu blir hon ensam programledare för Kanal 5s Popstars. En roll som Johan Westman hoppas mycket på.

- I det nya upplägget behöver vi en programledare på ett annat sätt än tidigare. Juryn försvinner efter ett par veckor och programledaren får en större och viktigare funktion, framför allt i de direktsända delar vi ska ha i programmet, säger han och fortsätter:

- Kanal 5 behöver nya programledarprofiler för att stärka och bredda kanalen. Det var länge sedan vi hade en tjej i en central programledarroll.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.