Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Pontus Gårdinger leder nytt program i Kanal 5

Publicerad: 10 Juni 2002, 11:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:15

Kanal 5 sänder i höst en svenskproducerad dolda kameran-variant efter engelska förlagan Make my Day. Programledare för det Truman Show-inspirerade programmet blir Pontus Gårdinger.


- Vi har inte spikat tablån än, men jag kan inte tänka mig något annat än att det blir på bästa sändningstid. Det här är en av våra stora satsningar i höst. säger pressansvarige Helena Roslund.

Klart är att ett program i veckan kommer att sändas under totalt tolv veckor.

I programmet, som ännu inte har ett svenskt namn, får tittarna följa en person som utan att veta om det filmas med dolda kameror. Under dagen utsätts personen för allehanda underliga händelser, till exempel möten med idoler eller med "en bodybuilder endast iförd stringkalsonger", enligt Kanal 5s egen beskrivning.

Produktionsbolaget MTV producerar programmet.

I övrigt ligger Kanal 5 ganska lågt med sina nya program. När detta skrivs spekuleras det i att Kanal 5 kommer att bygga ut Popstars så att den fungerar som daglig underhållning. Programmet blir en singelversion av serien som tidigare matchat fram banden Superstar och Excellence.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.