Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Politikerbloggen skvallrari Nyhetsmorgon

Publicerad: 21 Augusti 2008, 07:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Med inslaget Hemligstämplat tar Niklas Svensson, mannen bakom Politikerbloggen, plats i TV4s Nyhetsmorgon. Innehållet: skvallret som politikerna inte vill att allmänheten ska höra. "Jag vill visa spelet i fikarummen, bakom kulisserna", säger Niklas Svensson.


Varje torsdag ska Politikerbloggens nya avdelning Hemligstämplat vara ett stående inslag i TV4s Nyhetsmorgon. Ambitionen är att Niklas Svensson ska berätta det som Sveriges topp-politiker inte vill ska komma ut.

- Tanken är att jag ska berätta om vad som händer i fikarummen. Kalla det skvaller, eller spelet bakom kulisserna, säger Niklas Svensson.

Niklas Svensson ser även inslaget i Nyhetsmorgon som ett sätt att marknadsföra Politikerbloggen.

- Jag hoppas och tror att Politikerbloggen kommer att få nya besökare i och med detta. Sedan tror jag att det kommer att bli ett självspelande piano. I och med att vi startar denna avdelning, och når ut via TV4 med uppgifterna tror jag att vi kommer att få fler tips.

Vad är ditt drömskvaller?

- Det skulle vara att kunna berätta om att Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin har gjort upp om FRA-lagen under en weekendresa i Paris, med sina respektive familjer.

Politikerbloggen köptes av TV4 hösten 2007.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.