Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Plannerförening lockar 24

Publicerad: 16 Januari 2007, 13:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Svenska planners går ihop och bildar föreningen APG Sweden. 24 planners har anslutit sig till föreningen, som är en systerorganisation till brittiska APG.


Föreningen startas av Jonas Söderström på Familjen och Claes Foxérus, frilansare, samt ordförande Dan Landin, planner på Åkestam Holst.

- Föreningen har två syften. Framför allt som mötesplats för planners. Sedan vill vi också göra yrket mer synligt. Vi planners efterfrågas allt mer från kunder, många studenter och tidigare projektledare vill bli planners och många byråer söker planners, säger Dan Landin.

För en medlemsavgift på 600 kronor bjuds medlemmarna på föreläsningar och sammankomster. Den första sker 24 januari då trendanalytikern Magnus Lindkvist föreläser.

Hur många medlemmar föreningen kan få, vet inte Dan Landin.

- En av utmaningarna är att se hur många planners det finns. Vi har redan fått 24 medlemmar genom att kontakta några byråer. Sedan har ordet spridit sig.

Rolf van den Brink

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.