Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Persbrandt och kokainet"

Publicerad: 20 Mars 2011, 04:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Tragedin i Japan dominerar veckans Söndagspanel. Men även Persbrandt får sig en känga.


Varje söndag ber Dagensmedia.se tre branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Här är svaren.

Robert Aschberg, programledare och journalist.

Vad har varit veckans snackis?

– Kärnkraften har ju vart snackisen. Jag tycker att det är synd att de som bygger kärnkraft inte gör det på ett säkrare sätt. Det är en fin energiform som det borde satsas mer pengar på.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Jag vill läsa att Khadaffi blivit störtad och att det blir fria val i Libyen. Plus att det blir fria val i de andra länderna dit Jasmin-revolutionen har spridit sig.

Julia Rosqvist, programledare för Jobbjägaren

Vad har varit veckans snackis?

– Det som jag har upplevt vara veckans snackis är ju det som hänt i Japan som är så fruktansvärt hemskt. Man blir ju livrädd för att hela världen ska gå under. Jag har blivit jättetagen av katastrofen där nere och många säkert med mig.

– Sedan är det så himla tråkigt det här med Persbrandt och kokainet i och med att han är en förebild för Unicef. Här håller en hel värld på att förstöras så finns det individer som själva betalar pengar för att förstöra sin kropp.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Då vill jag att man läser om deltagarna i "Jobbjägaren", för att det är så fantastiskt med människor som mått dåligt som börjar känna att de blir bekräftade och sedda. De har gjort en sådan fantastisk resa. Det hoppas jag att man pratar om nästa vecka.

Bert Karlsson, skivbolagsdirektör och medieentreprenör.

Vad har varit veckans snackis?

– Japan, det går ju inte att komma ifrån. Och sen den här dumma jävla kärnkraftsdiskussionen i Sverige som inte har ett skit att göra med förutsättningarna i Japan. Det är så lätt att säga att vi tar bort kärnkraften, men om folk får betala tre gånger så mycket för elen får vi se hur många som säger att vi ska ta bort den. Förresten, vet du hur man skrämmer en japan? Man gör vågen.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Nästa vecka skulle jag vilja läsa om att man äntligen privatiserar skolmaten. En småskalig privatisering så att vi i framtiden slipper de sjukdomar som direkt har att göra med alla tillsatser i vår mat.

Stephan Drenzel

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.