Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Persbrandt, Gynning och Sjögren blir bingoutropare

Publicerad: 5 Maj 2008, 09:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Skådespelaren Mikael Persbrandt, tv-programledaren Carolina Gynning, sångaren Christer Sjögren och radioprofilen Gert Fylking är dragplåster hos den nya spelsajten Ahabingo.com.


Ahabingo.com De fyra kändisarna ska agera bingoutropare på Ahabingo.com, som startar idag.

Den som registrerar sig på Ahabingo.com får välja om de vill ha Mikael Persbrandt, Carolina Gynning, Christer Sjögren eller Gert Fylking som bingoutropare. Alla kändisutropare ska sätta sin egen prägel på utropen.

- Man kan välja vilken kändis man vill ha i sitt bingorum, och sedan kan man byta under pågående spel, säger Goran Ristic, vd på Bingocluster AB, som äger Ahabingo.com.

Ahabingo.com ska framförallt locka kvinnor.

- Det som vi har gjort är att vi har integrerat ett riktigt community på vår sajt, så att man kan umgås samtidigt som man spelar bingo - vilket är viktigt för spelarna.

Ahabingo.com, som ägs av moderbolaget Bingocluster, drivs från Malta. Någon större reklamkampanj är inte planerad.

- Vi har öppet mål på internet, eftersom ingen bingosajt är aktiv någonstans på internet, förutom i form av traditionella bannerköp. Vi kommer att ta den alternativa vägen och vara väldigt aktiv i forum och bloggar. Sedan ska vi förgylla varumärket med traditionell media i form av Aftonbladet.se och TV4.

Ahabingo.coms pr-byrå är Mafioso. Sajten har inte anlitat någon reklam- eller mediebyrå.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.