Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Per Rosvall slutar på Sveriges Annonsörer

Publicerad: 5 Maj 2011, 06:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Per Rosvall har sagt upp sig från Sveriges Annonsörer. Istället ska han flytta till Frankrike.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Annonsörer

Per Rosvall har bland annat varit på reklambyråerna Saatchi & Saatchi och HLR och har även varit vd för Sveriges Mediebyråer.

Nu har alltså sagt upp sig från Sveriges Annonsörer, där han arbetade som projektledare i två år, det skriver tidningen Resumé.

Per Rosvalls sista arbetsdag blir sent i december. Sedan flyttar han till Frankrike med sin fru.

Till dagensmedia.se säger Per Rosvall:

– Det är jättetråkigt för jag trivs jättebra på Sveriges Annonsörer men det går inte att arbeta med det från Frankrike. Så det är en konsekvens av flytten. Men det här känns bara kul och spännande just nu. Först ska jag göra 100 wattaren ordentligt.

Är du nöjd över din tid på Sveriges Annonsörer?

– Ja det har varit jättebra så jag är mer än nöjd. Det har varit jättekul med 100-wattaren som vi fått en bra snurr och Stora Annonsörsdagen fick vi enormt mycket positiva reaktioner på. Så det var väldigt roligt av flera skäl.

Kommer du återvända till branschen eller är det här slutet?

– Inte en aning, det får vi se. Men jag kommer sakna den jättemycket och jag har haft jättekul. Jag har jobbat med det här i 25-30 år och mitt nätverk och mina kontakter finns ju alla i den här branschen. Så det är klart att det kommer vara en stor saknad.

Hur reagerade dina kollegor när du gav dem beskedet?

– Anders (Ericson, vd för Sveriges Annonsörer reds anm.) och övriga tyckte att det var jättekul för oss, även om det var ett visst vemod. Vi skiljs ju från varandra som de bästa vänner.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Sveriges Annonsörer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.