Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Patrik Sjöberg är årets kommunikatör

Publicerad: 14 september 2012, 11:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

Marknadsföringen i Göteborg utsåg i dag Partik Sjöberg till årets kommunikatör. Samtidigt blev Clarion Hotel Post årets marknadsförare.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


I dag delade Marknadsföreningen i Göteborg, MiG, ut de tre priserna årets marknadsförare, årets kommunikatör och årets säljare. Priset delades ut under MiG:s årliga evenemang Guldfrukosten.

Detta år tillföll priset för årets kommunikatör friidrottaren Patrik Sjöberg.

"Tuff, frispråkig och allt annat än förutsägbar har han satt strålkastarljuset på ett tabu - ett avskyvärt brott mot barn med drömmar som förvandlats till skam. Som den världsstjärna han är har han modigt agerat och upplyst en värld vad som kan ske i kulisserna av framgång – när ingen ser", lyder en del av motiveringen.

Samtidigt fick Clarion Hotel Post priset årets marknadsförare.

"Med stor entusiasm, mod och energi har årets marknadsförare 2011 såväl globalt som lokalt kommunicerat ut ett nytt ansikte av Göteborg som en kreativ och nytänkande stad", lyder MiG:s motivering.

Priset årets säljare tillföll resebyrån Resias vd Eva Moen.

Förra årets utsågs Jesper Larsson till årets kommunikatör, Way out west till årets marknadsförare och Emelie Kanter till årets säljare.

Marknadsföreningen i Göteborg har cirka 1 400 medlemmar i och omkring Göteborg och har sin grund i Göteborgs reklamförening.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev