Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Patrik Hofbauer: "Utomhus är ett kraftfullt medium"

Publicerad: 26 Maj 2008, 13:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

Som Dagens Media rapporterade förra veckan så är det Canal Digitals vd, Patrik Hofbauer, som tar över vd-stolen på Clear Channel efter Maria Skoglund. "Utomhus är ett kraftfullt medium med spännande utvecklingsmöjligheter", säger han till Dagens Media.


- Med den stundande digitaliseringen av utomhusmediet står vi inför massor med spännande utmaningar. Jag ser fram mot att få vara en del i det som vd för Clear Channel, säger Patrik Hofbauer.

Hur klarar du steget från tv-distribution till utomhusbranschen?

- Vi jobbar väldigt nära tv-kanalerna och jag har följt dem på nära håll. Där har man ju sett och lärt sig en hel del.

Vad vill du ta tag i på Clear Channel?

- Det är för tidigt att säga nu. Först och främst ska jag ska lyssna in mig på kunder och anställda innan jag uttalar mig om det.

Varför lämnar du Canal Digital för Clear Channel?

- Canal Digital, som har byggt upp en tydlig premiumposition och varit med och drivit hdtv-marknaden, står starkt rustade. Jag ville söka mig vidare till andra utmaningar och det finns absolut inga hard feelings mellan mig och Canal Digital.

Patrik Hofbauer har sex månaders uppsägningstid på Canal Digital och tillträder sin tjänst på Clear Channel senare under hösten.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.