Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Pascalidou till TV4s Förkväll

Publicerad: 9 Januari 2007, 07:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Alexandra Pascalidou har utsetts till ny programledare för TV4s Förkväll. Samtidigt trappar Kayo ner i rutan.


Aftonbladet skriver idag att journalisten Alexandra Pascalidou går in som ny programledare i Strix-produktionen Förkväll.

Alexandra Pascalidou ska leda programmet tillsammans med de tidigare programledarna Carolina Gynning, Carina Berg, Mari Jungstedt och Kayo.

- Förkväll sänds fem dagar i veckan. Det är svårt för fyra att få ihop det. Förutom att sända programmet ska de också kunna göra inslag, säger Malin Kvist, projektledare för Förkväll, till Dagens Media.

Hon tycker att det är viktigt med förändringar.

- Programmet måste förändras för att det ska kännas levande. Då dök chansen upp att vi kunde få Alexandra. Vi tycker att hon är perfekt för uppgiften. Hon har alla de kvalitéer som man kan önska.

Kayo ska trappa ner i rutan och endast medverka i sändningarna på fredagarna. Kayo ska fokusera på musiken och bland annat sjunga duetter med olika kända artister.

- Programledarna har olika lediga dagar, de ska gå om lott. Det har att göra med att de ska hinna göra knäck också. För det tar oftast så lång tid att man inte hinner förbereda sig för sändningarna.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.