Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Parelle låter transvestiter visa smink

Publicerad: 12 Februari 2008, 11:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Kosmetikkedjan Parelle låter transvestiter visa sminket i sin senaste reklamkampanj. Kampanjen är framtagen av Falck & Co.


Parelles slogan är Skönhet kommer utifrån. Det har Falck & Co valt att hårdra i kampanjen, som är framtagen för Bonniers reklamtävling Nya uppslag.

- Det är mycket snack om skönhet kommer inifrån, men man blir faktiskt snyggare med smink. Genom att visa en man blir konstrasten så mycket större, säger Mats Holland, cd på Falck & Co.

I kampanjen syns en av dragshowartisterna från Diamond Dogs, som Parelle också har valt att sponsra. Annonserna går i Sköna Hem, Plaza Kvinna, Femina och Solo.

- Vi räknar med att annonserna kommer att stå ut. Vi tar produkten till den nivå den faktiskt är på, smink är en kul produkt.

Kampanjen ska också gå på nätet och i butik. Diskussioner förs också om att gå i radio.

Arbetsgrupp på Falck & Co: Lennart Lundquist, projektledare, Mats Holland, cd; Anders Klereborg, copy; Annki Andersson, ad; Mikael Höög, grafisk form; Sanna Carlsson, produktionsledare.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.