Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Pamela Andersson till Expekt

Publicerad: 12 Januari 2007, 09:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Pamela Andersson är ny krönikör på Expekt.com. Tillsammans med Glenn Strömberg blir hon en kugge i marknadsföringshjulet när spelbolaget lanserar bingo.


Pamela Andersson har varit sportjournalist i 18 år och medverkar bland annat i Sportpanelen på Gomorron Sverige i SVT. Numer är hon redaktionssekreterare på Amelia. Hennes krönikor på Expekt ska till en början handla om bingo, men hon ska även skriva om sport och spel i allmänhet.

- Det är fantastiskt roligt. Pamela Andersson är en välkänd profil med stor trovärdighet så det är kul att hon vill jobba åt oss, säger Expekts Sverigechef Niklas Rosvall.

Han fortsätter:

- Det ökar vår förmåga att nå ut till kvinnliga målgrupper, därför har vi också lanserat bingo. Det finns ett stort obearbetat intresse hos kvinnor för våra produkter.

Pamela Andersson ska skriva för Expekt som frilans.

- Vi skriver inte så mycket om sport på Amelia så det här är ett sätt för mig att hålla kontakt med sporten och jag kände att det skulle vara jättekul. Det konkurrerar inte med något jag gör i Amelia, säger Pamela Andersson.

Hur ser du på att du blir en del av Expekts marknadsföring?

- Min roll är att skriva krönikor och jag ser inte det som en del av deras marknadsföring. Det är samma sak för mig som när jag skrev om sport på Expressen.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.