Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Paf utmanar med tärningar

Publicerad: 5 Januari 2009, 08:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Spelbolaget Paf vill göra tärningsspel till nästa hajp efter nätpoker. Reklamfilm i tv är bolagets väg dit. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


I filmen låter Paf tärningar avgöra vem som ska ta hand om disken och om ett fotbollsmål är mål eller inte. I centrum för Pafs nya strategi är utmaningen. Detta ska lyftas fram i flera aktiviteter under 2009, bland annat i onlinekampanjer, gerillaaktiviteter och ombord på kryssningsfartyg på Östersjön som Paf samarbetar med. Förhoppningen är att göra Paf till det ledande tärningsspelsföretaget på nätet.

Precis innan jul lanserade Paf ett tärningsspel till Iphone och en viral film för att höja intresset för tärningsspel. Steg två blir nu alltså att gå i tv. TV3, Kanal 5, TV6, TV8 och Kanal 9 är kanalerna som används. Filmen går upp i dag och ska rulla till 25 januari.

Paf gick i tv för första gången i våras. Då liksom nu är det Palladium som står för produktionen av filmerna.

Arbetsgruppen bakom produktionen består av Jerker Bjurenhiem, regi/manus; Annie Jihde, projektledare; Erik Lewander, musikproducent; Frida Lindin, produktionsledare; Carl Kristoffersson, FAD; Filip Hammarström, online; Rickard Ahlbäck, grading och fotografen Axel Lindahl.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.