tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Our Man in Baires-paret vill locka sommarsugna reklamare

Publicerad: 29 september 2008, 03:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Stefan Holm mötte kärleken i Argentina - och startade produktionsbolaget Our man in Baires. Efter ett år hoppas han nu att verksamheten drar igång på allvar.


HE

Helena Engelbrecht


Zoca Morend och Stefan Holm. - Vi hoppas att fler Europeiska företag ser fördelen med att förlägga sina film- och fotojobb i Argentina. Naturen är varierande och man får mycket för pengarna. Dessutom kan vi språket och omgivningarna väldigt väl, säger Stefan Holm.

För fyra år sedan träffade fotografen Stefan Holm sin flickvän Zoca Morend på en resa i Argentina. För två år sedan föddes idén och hemsidan till produktionsbolaget Our Man in Baires och

Under ett reklamjobb i Argentina. ett år senare registrerades företaget. Nu hoppas Stefan Holm att kunna locka svenska reklamare att förlägga vinterns arbeten i Argentina via Our Man in Baires AB.

- Tidigare har de som valt att göra jobb i Buenos Aires och Argentina behövt använda sig av lokala produktionsbolag. Då kan både kulturella, reklamkulturella och språkliga svårigheter uppstå. Vi är baserade i Sverige men har bra samarbeten med de bästa lokala produktionsbolagen.

Reklam för ATG Our Man in Baires har hittills gjort fotojobb för tidningen Café och kampanjbilder för ATG tillsammans med Åkestam Holst.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev