OTW knyter till sig Dobbs vd

UPPDATERAD. Content-marketingbyrån OTW startar ett samarbete med Michael Fahlstedt och David Fjäll från produktionsbolaget Dobb.

OTW bygger ut sitt webb-tv-team och rekryterar två nya medarbetare. Michael Fahlstedt och David Fjäll kommer båda från produktionsbolaget Dobb som gjort bland annat producerat tv-serierna "I Zlatans fotspår" och "Blågula Drömmar".

Michael Fahlstedt blir affärsutvecklare på OTW. Han är i dag vd på Dobb, vilket han kommer att fortsätta vid sidan av sitt nya jobb.

David Fjäll har erfarenhet som sportprogramledare på SVT och har ett förflutet inom konceptutveckling och försäljning. På OTW ska han att dela sin tid mellan webb-tv-produktion och utveckling av portformat för broadcast. Även han kommer att vara kvar som vice vd på Dobb.

– Vi har stora ambitioner om vad ett tajt samarbete kan föra med sig för båda bolagen. Det känns väldigt kul och naturligt då vi flyttar in på samma våningsplan och byggt en ny studio med suveräna förutsättningar, säger Michael Fahlstedt till Dagens Media.

Helen Preutz

Publicerad 2013-10-02 07.56Uppdaterad 2015-12-06 13.32

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: