Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ottoboni-grundare lämnar byrån

Publicerad: 2 juni 2015, 07:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:59

Efter fem år lämnar Jörgen Fredman Ottoboni för att kliva in som chef på Berazy.


Ämnen i artikeln:

Ottoboni

2010 grundade Jörgen Fredman digitalbyrån Ottobonis kontor i Göteborg. Sedan dess har han arbetat med att utveckla byråns digitala erbjudande, men nu väljer han att lämna byrån.

– Jag är fantastiskt glad för den resa som Ottoboni Göteborg har gjort. Vi har växt från att vara sex personer 2010 till att vara 50 personer idag, men jag är en entreprenör och vill hitta nya utmaningar, säger Jörgen Fredman till Dagens Media.

Nu kliver han in i fintech-bolaget Berazy där han kommer att ingå i styrelsen och ha ett uppdrag som operativ chef.

– Alla pratar om digitala strategier, men finansbranschen ligger efter i den digitala transformationen och är i behov av nya tjänster. Fintech är en kombination av finance och technology, säger Jörgen Fredman och fortsätter:

– Jag brinner för digital innovation, transformation och strategi. Just därför är det här ett superintressant område. Man kan hjälpa bolag att förbättra sin lönsamhet med hjälp av teknologi och strategi, det är en jätteintrassant bransch.

Berazy har bland annat tagit fram en digital fakturaplattform som ska hjälpa kunder med bland annat fakturaservice och inkassotjänster. Bolaget jobbar med att utveckla digitala transaktionstjänster för att hitta ny affärslösningar inom e-handel.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ottoboni

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev