Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

One Media köper hela Nxt Sthlm för 13 miljoner

Publicerad: 19 April 2007, 06:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

One Media som förra året köpte 50 procent av dm-byrån Nxt Sthlm, köper nu de resterande 50 procenten för 13,2 miljoner kronor. Nxt Sthlms grundare och vd, Magnus Widgren blir den femte största ägaren i One Media, tar plats i ledningsgruppen och blir chef för hela One Media konsultverksamhet.


- Sedan vi konsoliderade Nxt Sthlm förra året har vi jobbat allt mer tillsammans med Magnus Widgren, som nu tar plats i ledningsgruppen. Nxt Sthlm har gått bra och deras framgångar har smittat av sig på resten av One Media, säger Johanna Fagrell Köhler, koncernchef och vd för One Media angående uppköpet.

Magnus Widgren får genom sammanslagningen ensamt ansvar för One Medias konsultverksamhet.

Vem får flytta på sig när Magnus Widgren får hela ansvaret?

- Ingen får flytta på sig som det ser ut nu. Vi skrev på igår och har inte detaljplanerat men viss omorganisering kan bli aktuell framöver.

One Media har en uttalad förvärvsstrategi och har satt målen att omsätta 300 miljoner kronor innan 2011 och vara den ledande kommunikationsgruppen inom dm i Norden och Östeuropa.

Vilka hål ska ni fylla i organisationen?

- Vi ser främst ett behov av förvärv av medier, plattformar och konsulttjänster på det digitala området.

Nxt öppnar också inom kort ett kontor i Malmö.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.