Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

One Media byter vd

Publicerad: 28 Mars 2011, 07:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:16

Kommunikationskoncernen One Media stuvar om i ledningen för att satsa hårdare på sin callcenter-verksamhet.


Ämnen i artikeln:

One Media

Det blir managementkonsulten Lars Lindqvist som tar över som vd och koncernchef i One Media. Hans företrädare Håkan Lagerberg ska framöver ägna sig helt åt callcenter-verksamheten i One Contact, där han blir vd.

– Vi har sett att vi har så stora expansionsmöjligheter inom One Contact, så vi vill lägga ett större fokus där, säger Anders Torstensson, styrelseordförande i One Media.

Lars Lindqvist har ägnat åtskilliga år i koncernen som managementkonsult. Nu efterträder han Håkan Lagerberg som bara hunnit med ett och ett halvt år på vd-posten.

– Han har gjort ett jättebra jobb. Nu har vi ordning på våra olika verksamhetsområden och har som mål att växa igen. Det blir den stora utmaningen för vår nya vd, säger Anders Torstensson.

One Contact, där Håkan Lagerberg tar över som vd, utgör omkring 70 procent av koncernens omsättning, men planen är att växa ytterligare.

– Vi har aggressiva tillväxtmål. 2013 ska omsättningen vara 400 miljoner kronor, jämfört med 215 miljoner förra året.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

One Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.