Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

OMD värvar Starcom-chef

Publicerad: 17 augusti 2015, 07:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:54

OMD värvar Starcoms client service director Annelie Holm.


På OMD ska Annelie Holm jobba som business development director.

Enligt Martin Hugosson, vd på OMD, blir värvningen startskottet för en investering som byrån gör under hösten, där OMD ska expandera inom flera nya områden och förstärka företaget med flera nya talanger.

– Annelie har en god förståelse för vår bransch och har stött på alla de utmaningar man kan göra och hon har hanterat dem väl. Hon har också en passion för det som vi behöver utveckla oss inom på mediebyråsidan, säger Martin Hugosson till Dagens Media.

Annelie Holm säger i ett pressmeddelande:

– OMD har länge utmärkt sig som en progressivare byrå på den svenska marknaden. Jag vet sedan tidigare att det arbetar väldigt duktiga personer på OMD och att få leda utvecklingen av tjänster var ett för spännande uppdrag med för spännande människor för att tacka nej.

Under 2014 ökade OMD byråintäkten med 9 procent, till 80,6 miljoner kronor. Rörelseresultatet uppgick till 20,5 miljoner kronor, jämfört med 21,3 miljoner kronor 2013.

På frågan hur byrån mår 2015, svarar Martin Hugosson:

– Vi ser väldigt positivt på 2015 och framtiden. Vi utvecklas starkt, till stor del till följd av att vi utvecklar de tjänster vi har och tar större andelar hos våra kunder.

LÄS OCKSÅ:

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.