Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

OLW lanserar engelska lyxchips

Publicerad: 1 September 2008, 11:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:41

Designbyrån Identity Works har gjort påsen, som ska för tankarna till traditionella engelska chips. Vår PR-byrå kontaktar medierna.


Identity Works nya OLW-påse. Chipsen är framtagna enligt en traditionell engelsk metod, hand cooked style. - Kettle chips är ett begrepp i England för den här sortens tunna och hårda chips som har friterats med skalet på, säger Marcus Thollin, marknadschef på OLW.

Chipsen förpackas i en vit, matt papperspåse med en design som är inspirerad av Storbritannien. Den engelska kopplingen stärks ytterligare av att OLWs fullständiga namn skrivits ut på förpackningen, Old London W. Namnet är taget från en stadsdel i New York.

Chipsen lanseras med annonser i butik och branschpress och med en pr-kampanj tillsammans med Vår PR-byrå.

- Vi har satt en lyxig ton för att särskilja från andra lantchips. Det finns ett sug efter lyxigare chips, som man inte trycker i sig framför tvn utan snarare har som tilltugg till drinken, säger Karin Pontén, vd på Vår PR-byrå.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.