tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Olsson-Tapper lämnar Folksam - efter tio år

Publicerad: 15 september 2008, 14:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Birgitta Olsson-Tapper, kommunikationsdirektör och medlem i Folksams koncernledning, lämnar företaget. "Jag vill ha tid för reflektion och energihämtning", säger hon till Dagens Media.


EW

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se


Birgitta Olsson-Tapper Tidigare i dag informerades personalen på Folksam om att Birgitta Olsson-Tapper, som har varit Folksams kommunikationsdirektör i snart tio år, lämnar företaget.

- Det inget drama bakom detta utan en överenskommelse mellan mig och företaget. Jag har varit i Folksam i tio år. Jag har velat ha en tid för reflektion och energihämtning. När jag har gjort det ska jag ta mig an nya utmaningar inom kommunikation.

I dagsläget har Brigitta Olsson-Tapper inte några planer på vad nästa jobb ska bli. Hon ser tillbaka på sina tio år inom Folksam med glädje.

- Det har vart ett fantastiskt kul och utvecklande jobb. Vi har gjort en hel del gällande utveckling av Folksams varumärke och profilering.

Är det någon specifik kampanj du är extra nöjd med?

- En som jag tänker på som var speciell och lyckad var "Pensioner är vårt jobb" som vi körde inför PPM-valet. Den tog för sig väldigt bra. Vi har haft stora framgångar med våra mervärdeskampanjer där vi har tryckt på jämställdhet, säkerhet och miljö som vi senast gjort under Spela roll-kommunikationen.

Är din efterträdare klar?

- Det är jag inte informerad om.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev