Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Olof Lundh fimpade inläggefter rött kort av Kennedy

Publicerad: 8 Februari 2008, 14:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Ajax-stjärnan Kennedy Bakircioglü blev mycket besviken när han fick veta vad TV4-journalisten Olof Lundh hade skrivit på sin blogg. Det slutade med att Olof Lundh valde att censurera sitt eget inlägg.


Olof Lundh, redaktör för TV4-sajten Fotbollskanalen, rapporterade i tisdags om en händelse som utspelade sig efter det svenska fotbollslandslagets träning.

Lyon-proffset Kim Källström laddade för skott på Kennedy Bakircioglü, som stod i mål under träningen, och konstaterade, enligt Olof Lundh, att han skulle "skjuta en riktig mittbena på Kennedy".

"Men han kom på sig precis före, att just en mittbena är svår att skjuta fram på just Ajax-mannen. Källström och Elmander garvade efteråt som om de hade betalt för det", skrev Olof Lundh i sitt inlägg på bloggen.

Enligt uppgifter till Dagens Media tog Kennedy Bakircioglü, som inte har så mycket hår på hjässan, illa vid sig av Olof Lundhs text.

Några timmar senare var inlägget raderat från TV4-journalistens blogg.

- Jag tänker inte kommentera det där, säger Olof Lundh till Dagens Media.

Varför plockades inlägget bort?

- Jag plockade bort det själv. Tack hej.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.