Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Nytt tungt avhopp för (S)

Publicerad: 15 Mars 2011, 12:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:41

Johan Ulvenlöv, som bland annat byggt upp Socialdemokraternas bloggnätverk Netroots, lämnar sitt jobb. Istället går han till fackförbundet Unionen.


– Jag har jobbat här i sex år och varit med om att bygga upp ett av Sveriges största politiska bloggnätverk. Nu är det dags att söka nya utmaningar, säger han till dagensmedia.se.

Johan Ulvenlöv, tidigare konsult på GFK, var även den som startade Socialdemokraternas Youtube-kanal, först bland alla politiska partier i Sverige.

Nu går han till Unionen, där han blir ansvarig för fackförbundets arbete i digitala medier.

– Jag måste sätta mig in i arbetet innan jag vill säga något om det. Men Unionen gör nu en nysatsning och det finns alla goda möjligheter för att bygga upp någonting bra, säger han till dagensmedia.se.

Johan Ulvenlöv är bara en i raden av profilerade kommunikatörer som lämnat partiet den senaste tiden. Tidigare har kommunikationschefen Karin Pettersson och presscheferna Cecilia Eklund och Fredrik Kornebäck lämnat Socialdemokraterna. De har ännu inte ersatts.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.