Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nya chefer till Icakuriren och Hälsa

Publicerad: 17 januari 2013, 11:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:58

Forma Magazines har rekryterat ny chefredaktör till tidningen Hälsa och ny redaktionschef till Icakuriren.


Mathias Gurestam blir i februari ny redaktionschef på Icakuriren. Han kommer närmast från en tjänst som biträdande redaktionschef på Dagens Medicin och var tidigare chefredaktör för Stockholm City.

– Det är en fantastisk tidning som når otroligt många människor varje vecka året om. Den är bred, djup, lång, kort och har ett aktuellt fokus inom ämnen som tilltalar mig. Det var ett självklart beslut att tacka ja, säger han i ett pressmeddelande.

Forma Magazines har även rekryterat en ny chefredaktör till tidningen Hälsa. Maria Torshall kommer senast från en tjänst som affärsområdeschef för Magasin på JG Communication och har tidigare arbetat på bland annat Aftonbladet och Egmont. Hon tillträder den nya tjänsten i februari.

– Hälsa är ett starkt varumärke som står för sunda ideal och gedigen kunskap. Jag ser fram emot att lära känna redaktionen, tidningen och läsarna, säger Maria Torshall, tillträdande chefredaktör för Hälsa, säger Maria Torshall i pressmeddelandet.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.