Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ny vd till Zellout

Publicerad: 19 Maj 2015, 08:22
Uppdaterad: 14 Juli 2016, 07:13

Ulrika Moström Ågren återvänder till Zellout och tar platsen som vd på byrån.


Ämnen i artikeln:

Zellout

Zellouts vd Andreas Eriksson Rangevik lämnar uppdraget och går till it-branschen. Ulrika Moström Ågren, som tidigare har varit operativ chef på Zellout, återvänder och tar över Andreas Eriksson Rangeviks roll.

– Det känns fantastiskt bra att komma tillbaka till min drömarbetsplats. Jag har alltid gillat Zellout. Det är ett fint företag med hög kompetens och härlig energi, säger Ulrika Moström Ågren till Dagens Media och fortsätter:

– Jag har följt Zellout under tiden jag har varit borta och nu känns det bra att få komma tillbaka till ett nytt uppdrag där jag kan fortsätta att utvecklas i min roll.

De senaste åren har Ulrika Moström Ågren varit vd på designföretaget Edblad & Co.

– Jag är ganska ny i reklambranschen, så det är delvis en ny utmaning. Däremot har jag varit kund till Zellout tidigare, så då har jag fått en bra inblick i erbjudandet. Både designbranschen och reklamvärlden är kreativa branscher så det finns mycket likheter, säger hon och fortsätter:

– Sedan är både Edblad och Zellout två entreprenörsföretag. Jag känner mig trygg i det och tycker om att jobba i företag där ägarna är delaktiga och drivande.

Ulrika Moström Ågren tror inte att Zellouts kunder kommer att märka någon skillnad på byrån.

– Kunderna kommer också i fortsättningen att få se bra grejer från oss, men jag ska se till att vi hänger med i de förändringar som sker och att det finns en tydlighet kring våra produkter, säger hon och fortsätter:

– Det gäller att ha ögon och öron öppna hela tiden och vara öppen för förändringar. Men det finns det en tradition av här, så det är ingenting som kommer att bli nytt. Det ligger i entreprenörskapet hos våra ägare.

Tommy Lindgren är affärsstrateg på Zellout och huvudägare.

– Ulrika känner oss och vi känner henne. Vi har energi på företaget, massor med ambition men också utmaningar. Hon är rätt person att leda oss i utvecklingen av vårt erbjudande, vi ska bli ännu vassare på att leverera kreativa kommunikativa lösningar till våra uppdragsgivare, säger han till Dagens Media.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.