Gå direkt till textinnehållet

Ny säljchef på United screens

"Vi har under hösten arbetat intensivt och noggrant med rekryteringar för att möta marknadens efterfrågan", säger Natalie Tideström Heidmark, säljdirektör på bolaget.

Foto: Press

Anders Vesterlund lämnar Schibsted för United screens.

United screens knyter till sig Anders Vesterlund som ny säljchef. Han kommer senast från rollen som programmatic specialist på Schibsted. 

– Jag är jätteimponerad av mina nya kollegor på United Screens och glad att få vara en del av ett prisbelönt och trefaldigt nominerat säljteam, säger Anders Vesterlund, i ett pressmeddelande. 

Förutom Anders Vesterlund har United screens rekryterat ytterligare fem kollegor till sitt säljteam: Jenny Mellbourn Ankarstrand, Patric Björn, Max Flytström, Magnus Minari, och Olle Wicksell.

- Intresset för oss och våra produkter har ökat i rasande takt, så därför har vi under hösten arbetat intensivt och noggrant med rekryteringar för att möta marknadens efterfrågan. Det känns extra roligt att välkomna Anders Vesterlund som säljchef, med hans väldigt goda insikter och kunskaper i medielandskapet, säger Natalie Tideström Heidmark, säljdirektör på bolaget, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

Publicerad 2019-01-17 14.22

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: