Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ny kommunikationsdirektör till Rezidor Hotel Group

Publicerad: 11 Maj 2015, 08:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Alexandra Lilja Lindvik lämnar Burson-Marsteller och ska sköta kommunikationen för Rezidor Hotel Group.


Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Rezidor Hotel Group, som bland annat driver kedjorna Radisson Blu och Park Inn by Radisson, rekryterar Alexandra Lilja Lindvik som ny pr- och kommunikationsdirektör. Hon kommer att bli ansvarig för pr- och kommunikation för hela Norden.

– Det ska bli jättespännande att börja jobba för ett av världens mest etiska hotellföretag. Jag ser fram emot att samarbeta med de duktiga hotellcheferna och visa upp alla våra hotell samt att arbeta tillsammans med alla kollegor, säger Alexandra Lilja Lindvik i ett pressmeddelande.

Närmast kommer hon från Burson-Marsteller där hon har arbetat med strategisk pr- och kommunikationsrådgivning.

– Vi är glada över att välkomna ett så erfaret och resultatinriktat kommunikationsproffs till Norden, som är en extremt viktig marknad för Rezidor. Vi har anställt Lindvik för att fortsätta stärka vår ledande position, samt för att bygga vår varumärkeskännedom och kundlojalitet, säger Tom Flanagan, vice president för Rezidor Hotel Group Norden, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.