Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ny kommunikationsdirektör på Paf

Publicerad: 3 September 2013, 11:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Anders Sims blir ny kommunikationsdirektör på åländska spelbolaget Paf. Han har ett förflutet inom pr och journalistik och hade tidigare rollen som pr- och kommunikationschef på spelbolaget.


Ämnen i artikeln:

Paf

När Anders Sims tillträder sin nya tjänst den 1 oktober efterträder han Inger Holmström som väljer att minska arbetstiden då hon uppnått pensionsmässig ålder. Hon kommer dock att stanna kvar inom verksamheten.

Anders Sims har arbetet fem år på åländska spelbolaget Paf, varav de senaste  två och ett halvt åren som pr- och presschef. Innan dess arbetade han som journalist.

I sin nya roll får han det övergripande ansvaret för intern och extern kommunikation.

– Paf är en unik spelaktör på den nordiska marknaden. Vi sticker ut genom att vi verkar för ett gott ändamål, prioriterar kundernas trygghet och vill ge dem en känsla av gemenskap, eftersom vi tror att det blir roligare om man delar sin spelupplevelse med andra. Dessutom ägnar vi oss åt väldigt lite åt traditionell marknadsföring, utan prioriterar istället starka kundrelationer och byggandet av berättelser, säger Anders Sims.

Han fortsätter:

- Att få vara med och leda ett företag den riktningen torde vara många kommunikatörers dröm, i alla fall min. Därför är jag mycket stolt över att ha fått det här förtroendet.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Paf

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.