Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ny chef för affärsutveckling på TV4

Publicerad: 24 mars 2015, 06:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Carola Lundell blir ny affärsutvecklingschef på TV4-gruppen.


Ämnen i artikeln:

TV4

Carola Lundell rekryterades i höstas till TV4-gruppen. Den första april får hon rollen som affärsutvecklingschef. Uppdraget är att skapa nya intäktsströmmar och fördjupa samverkan mellan affärsutveckling och teknikutveckling.

Cecilia Beck-Friis är vice vd i TV4-gruppen och har övergripande ansvarig för teknik- och affärsutveckling.

– I Carola Lundell får vi en operativ chef med djup förståelse för affärsmodellerna i det nya medielandskapet, kundernas utmaningar och de möjligheter teknikutvecklingen skapar, säger hon i ett pressmeddelande.

Carola Lundell har tidigare varit chef för digitala kanaler på Coop. Dessförinnan var hon på Electrolux under ett antal år, även där bland annat som chef för digitala kanaler.

– Vi får nu en tydligare organisation med uppdrag att maximera utväxlingen inom områdena mat, sport och spel och att utveckla nya innehållsaffärer. Det kommer ske främst genom att öka vår digitala räckvidd, att utveckla nya B2B-lösningar inom annons, innehåll och sponsorskap och genom att utveckla fler och nya konsumenterbjudanden, säger Carola Lundell.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.