Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Nu kan jag äta mat utan att bli hes av allt ringande"

Publicerad: 28 December 2010, 05:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:26

Det är snart nyår - och dags att summera 2010. Dagensmedia.se bad tre experter på digital marknadsföring att utse årets bästa - och sämsta - sajter.


 

Ted Persson, Great Works

Vilken är årets bästa sajt?

Bookatable.com. Nu äntligen kan jag äta mat utan att bli hes av allt runtringande. Och så blev väl nya Twitter ganska… festligt?

Och den sämsta?

– Digg.coms v4-lansering. Sjukt hajpat, och på pappret gjorde de allt rätt, men användarbasen flydde och det blev panik hos Kevin Rose & Co. Steg för steg rullade man tillbaka funktioner, och till slut var man tillbaka på v3, där man började. Lite som att renovera sitt hus baklänges på något sätt.

 

Jimmy Rodhelind, Mediacom

Vilken är årets bästa sajt?

– Jag vill lyfta fram Fifa 11 Ultimate Team.En kollega använder sajten frenetiskt i jakt på nya spelare och strategier som han sedan använder för att spela Fifa 11 online med sin X-box 360. Man kan använda credits man får i spelet eller köpa dem för riktiga pengar. Det geniala att koppla ihop tv-spelskonsolen med en sajt ger ett större engagemang hos användaren samtidigt som man ökar möjligheten att interagera. Nästa steg blir att koppla ihop en mobil-app så användaren kan sköta sitt lag överallt – då pratar vi 360!

Och den sämsta?

– Har ingen så här i juletider.

 

 

Lisa Lindström, Doberman

Vilken är årets bästa sajt?

– Airbnb är en pricksäker tjänst som kopplar ihop människor som vill bo schysst men är trötta på hotell när de reser. Personligt och riktigt unikt boende över hela världen. Utbudet är imponerande och hela tjänsten enkel och självklar in i minsta detalj. Lysande både när man letar boende eller bara vill ha lite underhållning. Så bra.

Och den sämsta?

– Det vill jag inte säga.

Ardalan Samimi

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.