Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Nu gör hela Metro som Sofi Fahrman - kör Volvo C30

Publicerad: 22 Maj 2008, 07:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

Dagens Media har tidigare berättat att Aftonbladets modeprofil Sofi Fahrman fick teckna ett mycket förmånligt leasingavtal på en Volvo C30. Nu byter tidningen Metro, där hennes sambo Per Gunne är chefredaktör, ut tidningens 41 Audibilar mot etanoldrivna Volvo C30s.


Samarbetet mellan Volvo och Metro utannonseras på ett uppslag i dagens Metro. Volvo är avsändare till annonsen, som visar en Metro-brandad Volvo C30 och ett grattis från Volvo, för att Metro gjort både naturen och sina medarbetare glada.

- Metro bestämde sig för att byta bilar och vi är förstås glada

över att de valde oss. De är mycket noga med sina bilar och de jobbar i mediebranschen så det här var en naturlig lösning, säger Bengt Junemo, reklamchef på Volvo.

Har de köpt bilarna till fullpris eller ligger det en barterdeal bakom?

- Nej nej, inget sådant. Det här är två separata saker, annonsen och deras bilköp, sådant håller vi isär. Metro tog initiativet och ville göra en liten grej på det här och det tyckte vi var en bra sak för oss också.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.