Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Notar välkomnar Erik Olssons bilaga: "Bra med konkurrens"

Publicerad: 23 Januari 2007, 04:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:12

Fastighetsmäklaren Notar tycker att konkurrenternas nya bostadsbilagor är bra för utvecklingen av branschen.


Förra veckan annonserade både Svensk Fastighetsförmedling och Erik Olsson samma dag att de startar egna bostadsbilagor runt om i landet. Stockholmsmäklaren Notar, som redan har en egen bilaga i Dagens Nyheter sedan två år tillbaka, ser positivt på konkurrenternas tilltag.

- Marknaden har varit lite outvecklad och det är bra om vi kan hjälpas åt att driva den. Vi är steget före och det är kul att de tar efter oss. Det är ett bevis på att vi gör saker som är rätt, säger Jonas Lindell, informationsansvarig på Notar.

Notar moderniserade sin bostadsbilaga vid årsskiftet med ny grafik och bildupplägg. Johan Lindell säger det har varit positivt för driva upp trafiken till visningarna. Samtidigt konstaterar han det råder en tuff konkurrens på bostadsmarknaden.

- Objekten är färre än antalet mäklare och spekulanter just nu.

Notar kommer att skruva upp marknadsföringsaktiviteterna under 2007. Johan Lindell vill dock inte uppge i vilken omfattning det kommer att ske.

Notars bostadsbilaga har en upplaga på 750.000 ex varje vecka. Svenskfastighetsförmedlings upplaga ligger på 800.000 ex och ges bland annat ut i Malmö, Göteborg och Stockholm. Mäklaren Erik Olssons bostadstidning har en upplaga på 108.000 ex och distribueras med Göteborgs Posten. Första numret gavs ut i lördags.

Lotta Olsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.