Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Notar tar över Metros bakvagn

Publicerad: 21 Februari 2008, 04:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:56

På fredag kommer första numret av Metro Bostad Skåne där bakdelen tas upp av Notars bostadsdel. "Vi vänder upp och ned på bostadsmarknaden", säger Notar Malmös kontorschef Peter Eliases.


I Stockholm använder Notar en bilaga som delas ut tillsammans med DN Bostad. I Malmö har fastighetsmäklaren istället valt att samarbeta med Metro Bostad för annonsering. På fredag lanserar de även en ny produkt. Tre fredagar i månaden ska Metros Bostad Skånes bakdel bestå av en omvänd bilaga från Notar.

- Det blir en flippad bostadstidning. Om man vänder Metro Bostad bak och fram och upp och ned så får man i stället vår tidning i handen, säger Peter Eliases.

Med det första numret på fredag går det verkliga startskottet för Notars verksamhet i Malmö enligt Peter Eliases.

Fastighetsmäklaren har även köpt en wrap runt vanliga Metros fredagsnumret och till nästa nummer av Metro Bostad. Tidningssläppet på fredag ska backas upp med aktiviteter ute på gator och torg i Malmö.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.