Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Norwegian delar ut biljetterpå "Norgemalmstorg"

Publicerad: 6 februari 2009, 10:24
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:22

Flygbolaget Norweigan genomför ett event där man erbjuder gratisbiljetter och incheckning på Norrmalmstorg i Stockholm.


Norweigan förvandlar Norrmalmstorg till "Norgemalmstorg" och delar ut hundratals gratisbiljetter till allmänheten. För att få checka in till skidresorna till Tryvann, där även transfer direkt till pisten och ett gratis liftkort ingår, kräver bolaget att man kommer till Norrmalmstorg iklädd full skidmundering.

- Tanken med detta är att skapa en snackis, men det är också roligt att skicka Stockholmare till Tryvann, säger Katarina Widman, marknadschef på Norwegian Sverige.

Norwegian delar också ut gratisbiljetter till Oslo. Till de resorna gäller dock ingen dresscode. Eventet genomförs i samarbete med Innovasjon Norge och eventbyrån som används är Just Cruzin' Production.

Norwegian genomförde ett liknande event på Norrmalmstorg i april. Då delades hundratals gratis flygbiljetter ut till besökarna, som checkades in på plats och slussades därefter direkt till Arlanda.

Norwegians pr-byrå är Prime.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.