Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Norrlands Guld följer upp hockeyfilmen med fotboll

Publicerad: 15 April 2008, 03:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Norrlands Guld sponsrar inte bara hockey, utan är också en av huvudsponsorerna av Allsvenskan och Superettan. Första fotbollsfilmen har premiär på onsdag. <b>Se den redan nu på Dagensmedia.se</b>.


I den senaste reklamfilmen pustar nya Norrlands Guld-profilen Anders och hans kompisar ut efter en Korpenmatch. Filmen kommer att visas i "relevanta fotbollsmedier" under sändningarna från Allsvenskan och Superettan, parallellt med Norrlands Gulds hockeyfilm som visas i samband med sändningarna från SM-finalen och hockey-VM.

- Vi vill väcka känslor hos dem vi pratar med, genom att visa filmerna i anknytning till matcherna och anpassa innehållet, säger Erik Jarnsjö, marknadschef för öl på Spendrups.

Varför så mycket lagsport?

- Sport är en situation för manlig otvungen gemenskap, vilket är vad Norrlands Guld står för.

Bara manlig gemenskap? Blir det ingen sponsring av damallsvenskan?

- Jag vill inte avslöja om det finns sådana planer. Kvinnorna har en mer delaktig roll än tidigare i hockeyfilmen, det skulle kanske kunna vara en vink inför framtiden.

Reklamfilmen är gjord av Peacock tillsammans med Apans Planet.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.