Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Nordisk Film & TV:s nya vd: "Det är blandade känslor"

Publicerad: 15 maj 2014, 11:19
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:38

Kristoffer Graci om hur det känns att lämna Jarowskij och hur han ska tackla rollen som ny vd på Nordisk Film & TV.


Ämnen i artikeln:

JarowskijNordisk Film TV

Kristoffer Graci lämnar rollen som vice vd på Jarowskij och blir ny vd på Nordisk Film & TV, vilket Dagens Media rapporterade om tidigare i dag.

– Det är blandade känslor. Jag ser fram emot det här uppdraget mycket men det har också varit mina bästa yrkesverksamma år på Jarowskij och det har varit en skitrolig tid och en häftig resa ihop, så det är med vemod som jag lämnar, säger Kristoffer Graci till Dagens Media.

I och med sin nya roll på Nordisk Film & TV står Kristoffer Graci också inför nya utmaningar.

– De största utmaningarna vi står inför är en marknad som är i förändring och i den marknaden måste vi växa och bli starkare, det är en spännande tid. Det gäller att fokusera på innehåll och utveckla och förvalta format som håller sig starka över tid, säger han.

Kollegorna, Jarowskijs Henrik Breitholtz och Carl-Johan Sjöö, rekryteras av Nordisk Film & TV i samma veva. Något Kristoffer Graci ser positivt på.

– Vi är ett sammansvetsat team och vi har jobbat ihop, både som grupp och separat och har spenderat väldigt många år tillsammans. Det är kul att få fortsätta jobba med två så pass starka yrkesmänniskor.

LÄS OCKSÅ:

Andrea Svanberg

Ämnen i artikeln:

JarowskijNordisk Film TV

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.