Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Nöjesguiden tar webbchef från Jung

Publicerad: 29 Mars 2012, 11:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:27

Nöjesguiden anställer Pelle Tamleht från Jung som webbchef. ”För mig är det här ett drömjobb”, säger han till dagensmedia.se.


Ämnen i artikeln:

JungNöjesguidenPelle Tamleht

Pelle Tamleht har de senaste åren skrivit för Nöjesguiden i form av krogredaktör, men till vardags är han digital kreatör på Jung.

Men nu tar han alltså klivet över till Nöjesguiden på heltid och rollen som webbchef.

– För mig är det här ett drömjobb. Det svarar ganska exakt mot det jag är bra på, men jag får också möjlighet att leda Nöjesguiden digitalt. Min vision är att webben ska genomgå samma resa som Margret Atladottir åstadkommit med tidningen, säger Pelle Tamleht.

Hans fokus kommer att ligga på nojesguiden.se, men Pelle Tamleht ska även stärka Nöjesguiden i sociala medier och utveckla integrationen mellan papperstidning, sajt och de event som Nöjesguiden genomför.

– Jag känner mig grymt peppad. Jag trivs extremt bra på Jung och det är en fantastisk byrå, men det här går inte att jämföra.

Pelle Tamleht ska även fortsättningsvis skriva krogrecensionerna.

– Det släpper jag inte ifrån mig så lätt. Dels är det ett personligt intresse, men jag ser det också som en fördel att jobba lite på redaktionen samtidigt som jag jobbar med strategier och det tekniska för nojesguiden.se. Det ger en annan förståelse för tidningen.

Pelle Tamleht är utbildad vid civilingenjörsprogrammet i medieteknik på KTH. Han har sedan examen också jobbat som spelutvecklare, webbkreatör och journalist.

Han tillträder tjänsten på Nöjesguiden efter påsk.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.