Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Nissan dejtar hos Meetic

Publicerad: 6 Maj 2008, 06:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

I ett samarbete mellan Nissan och dejtingsajten Meetic får singlar dejta olika bilmodeller. De olika bilmodellerna har fått varsin singelprofil på sajten, där sportbilen beskrivs som stark och snabb och caben gillar vind i håret.


Skärmdump från Meetic.se. Syftet med samarbetet är att locka nya kunder till Nissan och ett speeddejtingevent där singlarna kan provköra de fem olika modellerna. För Meetics del handlar det om att bredda varumärket.

- Naturligtvis handlar det här om att bygga varumärke och vi får en chans att visa upp våra modeller. Det här är ett udda och roligt evenemang och vi hoppas kunna bidra till mer kärlek i samhället, säger Louise Edström, marknadschef på Nissan.

Meetic ska framöver också samarbeta med Adidas, 21st Century Fox och Stockholm Open.

- Nissans varumärke representerar mycket av det vi står för, som säkerhet och långsiktighet. Vi jobbar ihop med många olika företag för att bredda vårt varumärke och skapa nya associationer till det, säger Patric Ericsson, pr-chef på Meetic Norden.

- Det här är också ett kul sätt att använda en dejtingsajt på. Vi gillar att göra saker för våra medlemmar.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.