Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nina Jonsson går till Initiativ

Publicerad: 31 mars 2015, 04:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

Nina Jonsson blir ny vd på eventbyrån Initiativ. Hon tillträder sin nya tjänst den 6 februari.


De tre senaste åren har Nina Jonsson arbetat som processkonsult inom försäljning och ledarskapsutbildning på Perfomax. Den största delen av sitt yrkesverksamma liv har hon arbetat inom resebranschen på olika ledarpositioner. Bland annat har hon, enligt ett pressmeddelande, arbetat med Fritidsresor, SJ och Destination Gotland.

– Visionen att "Initiativ ska vara Sveriges bäst ansedda och affärsmässiga eventbyrå" är något jag triggas igång på och det går väl i linje med min tro på vad som gör att företag får nöjda kunder och hur de tjänar pengar, säger Nina Jonsson i ett pressmeddelande.

Jonas Jonsson har grundat Initiativ.

– Vi är glada över att få Nina som ledare för de kommande årens utveckling av Initiativ. Hon kommer med sin gedigna erfarenhet, drivkraft och kompetens inom ledarskapsutveckling och försäljning att fortsätta utveckla Initiativs breda produktportfölj, säger han i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.