Nina Åkestam och Sandra Beijer byter byrå

2011-07-11 16:02  

Nina Åkestam och Sandra Beijer lämnar Kirshenbaum, Bond, Senecal + Partners för ny adress.

Det var i september förra året som dagensmedia.se kunde berätta att Nina Åkestam och Sandra Beijer slutade på Garbergs för att istället flytta till New York och reklambyrån Kirshenbaum, Bond, Senecal + Partners.

– Jag känner att jag verkligen vill utomlands. De byråer och kunder som finns där kan svenska byråer aldrig komma åt. Det kändes självklart att hoppa på den här möjligheten, sa Nina Åkestam till Dagensmedia.se då.

Nu har flyttlasset gått igen, men den här gången håller de sig inom stadsgränsen. Ny arbetsplats blir den lite mer profilerade reklambyrån Wieden + Kennedy, med kunder som Levi's, Procter & Gamble och Coca-cola.

I fredags gjorde duon sin sista arbetsdag. Dagensmedia.se har varit i kontakt med Nina Åkestam, som hänvisar frågor till sin nya chef Sarah Park. Sandra Beijer berättar själv om bytet i sin blogg:

"Det känns helt sjukt pepp, för det är en toppenbyrå. Men såklart tråkigt att lämna folk man gillar", skriver hon.

Martin Schori

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt