Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Niklas Angergård lämnar Storåkers - blir chef på SAS

Publicerad: 1 Februari 2008, 14:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

En av Storåkers McCanns grundare, Niklas Angergård, lämnar byrån. Dessutom rekryterar Storåkers en projektledare från Lowe Brindfors.


Niklas Angergård går till SAS där han får titeln vice president, och ska ansvara för varumärket och marknadsstrategier.

Vad lockade hos SAS?

- Det är en intressant roll på ett intressant företag som tar varumärkesfrågor på allvar. Där finns också en stor utmaning på varumärkessidan, säger Niklas Angergård.

Hur känns det att lämna Storåkers?

- Det känns lite ledsamt att lämna Storåkers McCann, det har varit en stor del av mitt liv under 9,5 år. Det är väl aldrig bra tajming att lämna något som man har grundat, men det går väldigt bra för Storåkers och hela McCann nu.

Niklas Angergård har bland annat ansvarat för Alliansens valkampanj, och jobbat med Telia, SEB och Hitta.se. Han är en av fyra grundare av Storåkers McCann och är strategiskt ansvarig inom McCann-nätverket.

- Det har varit enormt roligt att arbeta med Niklas, och det känns bra att fortsätta vår export av bra projektledare och strateger till kundsidan, jag önskar honom all lycka på nya jobbet, skriver Michael Storåkers, vd på Storåkers McCann, i ett mejl till Dagens Media.

Storåkers McCann har också rekryterat projektledaren Lina Wätte från Lowe Brindfors. Hon har bland annat varit ansvarig för Electrolux.

- Vi är väldigt inspirerade över att Lina kommer till oss och blir en viktig medlem i vårt redan starka projektledar- och strategistall.

Niklas Angergård tillträder sin nya tjänst den 17 mars.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.