Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Nike stoppar Zlatans garderob efter pistolhot

Publicerad: 28 Maj 2008, 05:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

I går valde Nike att stänga sina live-sändningar från Zlatans garderob efter att Inter-stjärnan viftat med en pistol.- Vi inser att vissa människor kan ha reagerat negativt på detta, säger Nike i ett uttalande.


Foto: Svenska Fans Zlatan Ibrahimovic har låtit Nike installera en kamera i sin garderob. Tanken var enligt Nike att Zlatan skulle göra "roliga och tokiga saker i sin garderob".

Sändningarna, som pågått i drygt en vecka, har bland annat visats på communityn Svenskafans.com.

Igår stängde dock Nike Zlatans garderob, skriver Sportbladet. Detta efter att Malmösonen tagit fram en pistol, gjort en mantelrörelse och siktat bredvid kameran.

Nike publicerade sedan följande uttalande på Svenskafans:

"Zlatans Garderob, som visats här på SvenskaFans under en vecka, är en del av Nikes EM-kampanj. Om man hade tur så kunde man få se en glimt av Zlatan i denna kampanj".

"En sak som hände var att Zlatan visade en leksakspistol för kameran. Vi inser att vissa människor kan ha reagerat negativt på detta. Nu har vi tagit bort klippet från SvenskaFans för att inte fler människor ska reagera negativt och vi ber om ursäkt till de som har misstolkat skämtet."

Sportbladet har talat med en vapenhandlare som säger att pistolen är av märket Desert Eagle, troligtvis kaliber 50.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.