Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Myspace fimpar Agency- värvar pr-chef från EMI

Publicerad: 6 Augusti 2008, 08:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Efter ett drygt år lämnar Myspace pr-byrån Agency. Communityn har anställt Lina Thomsgård från skivbolaget EMI till tjänsten som pr-chef.


Mahir, Patriksson Communication, Dist, Jung Relations och Agency tävlade om uppdraget när communityn Myspace letade pr-byrå för ett drygt år sedan.

Agency vann upphandlingen och började jobba med Myspaces lansering i Norden.

Men nu avbryter Myspace samarbetet med Agency.

- Ja, vi håller på att avsluta samarbetet med dem, säger Hans Eriksson, nordisk vd för Myspace, till Dagens Media.

Myspace ska inte skaffa någon ny pr-byrå.

- Vi ska ta pr inhouse, helt enkelt, vilket man har gjort i några andra av Myspaces territorier. Eftersom vi jobbar med fyra länder tror jag att vi kan få en effektivare hantering. Det här har inget med Agency att göra, de har gjort ett jättebra jobb för oss.

Den som ska sköta pr-arbetet hos Myspace är Lina Thomsgård, som blir pr-chef för Myspace Norden. Lina Thomsgård var tidigare chef på EMI med ansvar för att marknadsföra skandinaviska artister internationellt.

- Det är superkul. Hon är nu nere på en pr-konferens som Myspace håller i Paris. Hon börjar officiellt hos oss på måndag, säger Hans Eriksson.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.