Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

MTV visar våldsserie

Publicerad: 21 februari 2007, 15:10
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:10

Svenska MTV har valt att plocka in serien Final Fu där tävlande från olika kampsportsdicipliner gör upp om vilken kampsport som regerar.


Enligt Peter von Satzger, informationschef på MTV Norden, är Final Fu ett av de program som gått bäst för MTV, då de tidigare visats i USA och Storbritannien.

- Det är ett snabbt och actionfyllt program som man fastnar i. Det är ett av de tre program som gått bäst internationellt, säger Peter von Satzger.

Det låter våldsamt?

- Det är inte mer våldsamt än actionserier i andra kanaler.

Final Fu ska sändas på söndagar, med start 25 februari, klockan 21:30. Programmet är producerat i USA.

- Historiskt sätt har MTV alltid varit starka i målgruppen unga män, det här är något vi tror kommer att attrahera den målgruppen.

Två andra nya program som MTV valt att ta in är MTV little talent show, där de sämsta från dokusåpor som Idol får ännu en chans att visa upp sina talanger. Sedan koras den bästa av de sämsta. Även Fast ink har gått bra internationellt, det är en bilprogram där en kändis får beställa en bil helt efter sin egen fantasi och ett team sätter sedan ihop den.

- Vi slår an på andan från Pimp my ride. De här tre programmen har blivit väl emottagna av både annonsörer och mediebyråer.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.