måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

MTG visar Christos golf

Publicerad: 4 september 2007, 03:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:00

Kändisgolftävlingen Christos masters visas på MTGs sportkanal Viasat Sport 1. Tävlingen har blivit så stor att företag ger bort Rolex-klockor och kontantvinster för miljonbelopp under bara några timmar.


JA

Johnny Axelsson


Festfixaren Christos Neo började sin karriär redan under 80-talet. Han har gjort hundratals invigningar och olika företagsevenemang. I dag är det mer golf som tagit över hans tid och tävlingen Christos masters som han startade upp för tre år sedan. På onsdag är det dags för fjärde året i rad på Vidbynäs GK, strax utanför Stockholm. Nytt för i år är att kändistävlingen sänds i Viasat Sport 1.

- Tävlingen visas i kanalen i slutet på september, säger Christos Neo.

Han fortsätter:

- Jag har flyttat ut festen till golfbanan numera. Världens ledande affärsmän vet att framgångsrika marknadsmöten stavas golf. Utvalda delar av Sveriges viktigaste affärsmän, mediapåverkare och celebriteter finns på plats.

Vilka är med och sponsrar tävlingen?

- Allt i från Samsung till Unibet, Sats, Rolex och Sony Ericsson som också står för olika priser. Vi har give aways till alla 144 spelarna. Det kommer att finnas priser runt om på banan som olika företag står för

Enligt uppgift handlar det om prylar för tiotusental kronor till varje spelare. Som exempel kan nämnas att en hole-in-one ger spelaren ett kök från Noblessa. Rolexklocka för över 150 000 kronor delas ut. Golfare kan också få 50 000 kronor i kontanter vid ett av hålen.

Hur ser tävlingen ut om fem år?

- Kanske sammanflätade med Scandinavian masters, det vore underbart.

Hur mycket tjänar du själv på ditt evenemang?

- Inte mycket alls, men det är inte meningen heller.

Onsdagskvällen avslutas med efterfest på Sturecompagniet där bland andra Martin Stenmarck och Sarah Dawn Finer sjunger en duett. Det blir även prisutdelning och mingel.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev