Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

MTG TV värvar producenter

Publicerad: 19 Augusti 2013, 10:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

UPPDATERAD. Jonas Lagerström och Johan Wennberg är nya exekutiva producenter på MTG TV. De kommer båda från produktionsbolagssidan.


Ämnen i artikeln:

MTGMTG TV

Jonas Lagerström kommer närmast från produktionsbolaget Titan där han har arbetat med programutveckling och produktioner som "Tack för musiken" och "Adam live". Har har tidigare arbetat på bolag som Strix, Meter, Matsiff, Fremantle, Eyworks och Silverback.

Johan Wennberg har arbetat som producent för "Tonårsbossen" nu senast och har även arbetat med "Lyxfällan", "Ballar av stål" och "Top model". Sedan år 2000 har han arbetat på bolag som Strix, Meter, Titan, Jarowskij, Silverback och Mastiff.

– De är två herrar med extremt mycket erfarenhet och kontakter i produktionsbolagsvärlden. Båda två är väldigt breda i sitt kunnande och har varit inblandade i massa olika produktioner genom åren, så det är jubel och klang här på Ringvägen, säger Martin Akander, t f programdirektör på MTG TV till Dagens Media.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGMTG TV

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.