Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mr Greens "Slutfather" ber Alex Schulman om en tjänst

Publicerad: 20 maj 2009, 11:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:36

Peder Fogstrand, även kallad Greven, ska återigen boosta spelbolaget Mr Green. I fyra nya filmer presenterar han en enarmad bandit. <b>Se filmerna på Dagensmedia.se</b>


När Mr Green tog hjälp av stureplansprofilen Peder Fogstrand för att marknadsföra sig i höstas blev det genast en tittarsuccé och filmerna har totalt setts över 200.000 gånger.

- Vi ville göra filmer som är roliga och som folk vill titta på, och som kan kommunicera våra kärnvärden, säger marknadschefen på Mr Green, Mikael Pawlo.

Nu är Greven, som Peder Fogstrand även kallas, tillbaka i fyra nya filmer för spelbolaget och den här gången ger han sig bland annat på Alex Schulman. I filmerna marknadsförs en ny typ av enarmad bandit.

- Peder hörde av sig och frågade om det inte var dags att göra nya filmer snart, det var en lycklig slump att vi då precis skulle lansera den här produkten. Blir de här fyra filmerna lika populära som de i höstas blir det ännu fler, säger Mikael Pawlo.

Linus Kannerberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.